lettergrootte aanpassen:

Activiteiten samen tegen eenzaamheid, ben jij erbij?

nieuws

Door allerlei omstandigheden of zelfs grote veranderingen in jouw leven, is het nu tijd om te stoppen  met passief zijn, wordt het nu tijd om in actie te komen.

Hoe vaak komt het voor dat blijkt dat je tijdens je relatie niet genoeg geïnvesteerd hebt in bepaalde vriendschappen, en hierdoor vriendschappen bent kwijtgeraakt?

Vaak krijg je hiermee te maken nadat je relatie is verbroken om wat voor reden dan ook. Voor veel mensen is de drempel toch wel hoog om dan ineens contact op te nemen met een "oude vriend" die jij al jaren niet hebt gesproken.

Op een bepaalde leeftijd wordt het ook steeds moeilijker om nieuwe contacten te leggen en het te onderhouden. Praten met een vriend kan vaak helpen om je stemmingen ook te wijzigen en soms is het fijn om met mensen in contact te komen die zich net als jij voelen!

Niemand draagt een bordje me “ik ben op zoek naar een vriend”, maar er zijn een heleboel mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

Soms moet je dus uit je comfortzone om nieuwe mensen te ontmoeten.  

PeeplesPlanet geeft jou de mogelijkheid om in de week tegen eenzaamheid in actie te komen en mensen te ontmoeten met dezelfde interesses en of juist andersdenkenden.  

ACTIVITEITEN PEEPLES PLANET TIJDENS DE WEEK TEGEN DE EENZAAMHEID

De week tegen de eenzaamheid is een landelijk evenement en wordt gehouden van 24 september tot en met zaterdag 3 oktober 2015. PeeplesPlanet zet zich in om mensen met elkaar te verbinden. 

Mensen zoals jij en ik.

Mensen die een helpend handje kunnen bieden of kunnen gebruiken brengen wij in contact met elkaar.  Op de volgende data en plaatsen zie je wat wij doen en waar je ons kunt vinden:

De langste tafel van Nederland

Woensdag 30 september organiseert PeeplesPlanet samen met Stichting Wilskracht Werkt en Jongeren Werk Rotterdam een "HI" Tea tijdens de Langste tafel van Nederland; een nationaal initiatief van Coalitie Erbij.

Wat houdt dit in?

Wij gaan tijdens deze "HI" Tea meeting, met elkaar een high tea bereiden. In deze meeting ligt de nadruk op elkaar ontmoeten, samen hapjes voorbereiden en recepten delen.

Daarna gaan we samen aan tafel om te genieten van al de lekkere hapjes die wij samen met elkaar hebben bereid. 

Voor wie?

Jong en oud, voor mensen uit de omgeving, uit de buurt en in de wijk. Wij zien deze meeting als een eenvoudige manier voor mensen in de omgeving om met elkaar in contact te komen,  elkaar op een andere manier te ontmoeten. 

“Kom ook erbij en schuif bij ons aan tafel”

Waar?

Buurthuis het Lispunt

Voorburgstraat 164

Rotterdam

Hoe laat?

Van 14:00uur –  tot 16:00 uur

Hoe kan jij deelnemen?

Aanmelden voor dit gratis evenement en meedoen aan onze "HI" Tea kan via: info@peeplesplanet.nl

Wacht niet te lang: er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij!

Brandersfeesten Schiedam

Op dit jaarlijks terugkerende evenement zal PeeplesPlanet aanwezig zijn met een stand en promotieteam op zaterdag 26 en zondag 27 september van 12:00-17:00 uur. 

Tijdens deze dagen kun je alles te weten komen over wat PeeplesPlanet nu voor jou kan betekenen. 

Weet jij iemand die een helpend handje kan gebruiken of wil je zelf een helpend handje worden? Je kunt je deze dagen direct inschrijven op de site van PeeplesPlanet.  Kinderen worden beide dagen vermaakt met leuke workshops, geheel gratis.

Programma:

Workshop SCHILDEREN

Vanaf 11:30 uur – 15:30 uur, ieder uur een schilderworkshop voor kids vanaf 6 jaar.

Mélanie van Tienen, student aan de Kunstacademie Willem de Koning, zal de kinderen begeleiden met het maken van een schilderijtje. De schilderijtjes zullen aan de stand opgehangen worden en aan het einde van de dag is er een leuke prijs te winnen voor het mooiste of grappigste schilderijtje. Weet jij iemand voor wie je een kunstwerkje wil maken en deze cadeau doen? Ook dat kan aan de stand geregeld worden! Dan pakken wij hem samen met je in. 

Workshop ARMBANDJES MAKEN

Armbandjes zijn al een tijdje een rage. Met PeeplesPlanet kun je gezellig armbanden komen maken volgens de laatste trends. 

Workshop KAARTEN MAKEN

Wij blijven nog even in de creatieve sferen. Bij de stand zullen blanco kartonnen kaarten en viltstiften liggen voor iedereen, jong en oud, die een ansichtkaart wil maken. Je hoeft niet per sé te kunnen tekenen, een mooie tekst volstaat vaak ook. Weet je iemand om een kaartje te sturen, gewoon een groet of wil je diegene een hart onder de riem steken? Kom dan langs onze stand!

Waar kun je PeeplesPlanet vinden?

Op het Stadserf, Schiedam.

Neem eens een kijkje op onze site: www.peeplesplanet.nl